Новини | без цензури!

1/3

В зимовий період не варто їсти свинину

Дієтолог Інна Поліщук розказала про те як правильно харчуватися в осінньо-зимовий період як приготувати свій організм до холодів в програмі «Власний погляд» на телеканалі «Рада».

 

 

Дієтолог радить в осінньо-зимовий період звернути більше увагу на харчування, яке повинно бути більш збагачене білками. Тобто, з настанням холодів, враховуючи те, що організм буде терпіти постійні перепади температуру. В цей період варто їсти нежирне м'ясо: телятину, курку, язик яловичий, проте не варто споживати свинячого м’яса. Свинина наповнена тваринним жиром, який може виконати для нас негативну роль. Він може відкладатися в стінках судин. Навіть люди, котрі думають про здорове харчування, про свій зовнішній вигляд, про своє здоров’я, то все таки варто звернути увагу і обмежити себе у вживанні свинини, особливо якщо є ризики.

 

Варто не забувати і про молочні продукти. Це може бути, наприклад, сир, проте не жирний. Ще кориснішим він стане тоді, якщо ви додасте в нього фрукти або сухофрукти. Корисна дія і біодоступність такого продуктового міксу буде набагато вища.

 

З рибних продуктів, особливо корисною буде скумбрія. Проте, не варто її споживати часто. До того ж, якщо її готувати різними способами.

 

 

 

 

 

Поділитись новиною:

08 Листопада, 2013

Найкоментованіші новини

Автор матеріалу: Юлія Данильченко

Коментарі

Дану новину ще ніхто не коментував. Ви можете бути першим!

Залиште свій коментар


*не обов′язково

Залиште свій коментар через Facebook

Залиште свій коментар через Вконтакте